Kursus Teknikal Jangka Panjang & Pendek Kota Bharu, Kelantan
Saturday, November 28, 2015 Pekeliling 2284
Pekeliling JTM Dasar Kualiti dan Garis Panduan Jabatan Tenaga Manusia Pekeliling Pindaan Logo dan Pemakaian Bendera JTM Pekeliling Kelayakan Cuti & Elaun Bagi Pegawai JTM yang mengikuti Kursus Jangka Panjang Pekeliling Kelayakan Cuti & Elaun Semasa Intership & Kursus Pedogogi Pegawai JTM Pekeliling Mobilisasi Pegawai JTM Garis Panduan Urusan Pertukaran dan Penempatan Pegawai JTM Garis Panduan Pemantapan Urusan Penanggungan Kerja di JTM

Perhimpunan Pelajar Bagi Bulan Mac 2017

Adalah dimaklumkan bahawa Perhimpunan Pelajar bagi Bulan Mac 2017 akan diadakan pada : Tarikh : 16 Mac 2017 Hari : Khamis Masa : 8.00 pagi hingga 10.00 pagi Tempat : Dewan Besar Utama ILPKB Aturcara : Sila rujuk lampiran

Perhimpunan Kakitangan Bulan 2 Tahun 2017

Pada 23 Haribulan 2 Tahun 2017 pihak Institut Latihan Perindustrian Kota Bharu telah megadakan perhimpunan kakitangan.

Perhimpunan Pelajar 16 Bulan Mac 2017

Pada 16 haribulan Mac tahun 2017 berlansungnya perhimpunan pelajar Institut Latihan Perindustrian Kota Bharu antara acara yang bergema adalah perlancaran Ekosistem Kondusif Sektor Awam.

Kami Bangga Menjadi Pelajar ILP Kota Bharu

Penubuhan persatuan ini adalah berorientasikan bagi meningkatkan kesedaran di kalangan pelajar tentang bagaimana untuk menjadi ahli sukarelawan yang berilmu dan berdisiplin . Melalui PBSM pelajar akan didedahkan tentang cara-cara menjalankan lawatan ke atas seseorang mangsa sama ada semasa tenang atau ketika suasana cemas.

Persatuan Bulan Sabit Merah Malaysia ILP Kota Bharu (VAD 13) diselaraskan oleh beberapa pegawai penasihat iaitu En Kamarozaman Awang, En Nordin Zakaria, En Basri Dasuki dan beberapa orang pengajar lagi dari Jabatan Elektrikal dan Elektronik. Aktiviti yang dijalanlan dikendalikan oleh tenaga pengajar PBSM dari cawangan Kota Bharu, Kelantan yang berpengalaman luas pada setiap hari Rabu pada jam 2.00 ptg hingga 5.00 ptg .

Pelbagai aktiviti yang dijalankan termasuk latihan kawad kaki, latihan pertolongan cemas, lawatan hospital ke wad kecemasan, ceramah tentang punca-punca penyakit dan pencegahannya dan perkemahan rekreasi.